Upoznaj Pino društvene igre na promociji nove knjige Uroša Petrovića!

Pozivamo sve ljubitelje književnog stvaralaštva Uroša Petrovića na promociju njegove nove knjige “Strahovita knjiga” i Pino društvenih igara:

MARTINA ZAGONETNA KUTIJA, ZAGONETNE DOMINE i DUM DUM DUM.

U sklopu obeležavanja Dečjih dana kulture, na promociji knjige upoznaćemo se sa  AUTORSKIM PINO TOYS DRUŠTVENIM IGRAMA Uroša Petrovića, koji će nam reći kojim sve mozgolomnim putevima moramo proći da bismo odneli pobedu u svakoj od njih.

Kako je i rečeno od strane organizatora – budući da knjige Uroša Petrovića nisu obične knjige, tako ni ova promocija neće biti obična, jer autor priprema brojne zagonetne izazove za sve posetioce. Oni će ovoga puta biti pomalo i strašni, jer je „Strahovita knjiga“ ne samo zabavna da pukneš od smeha već i strašna da se slediš od jeze.

Ako volite čitanje i rešavanje zagonetnih pitanja  Uroša Petrovićadođite u petak u 17 časova u Delfi kafe u Beogradu, u ulicu Kralja Milana 48. Tačni odgovori na zagonetna pitanja biće (sigurno) nagrađeni aplauzom, ali i poklonima brenda eko proizvoda od bambusa – BigBamBoo i Pino Toys.

Dođite da uživamo u sticanju novih znanja i druženju!

Dobrodošlicu vam žele Pino Toys i Laguna!

 

 

Like it? Share it!