AZBUKA ima nove, umetničke ilustracije. Pogledajte ih!

Svi ljubitelji Pino igračaka, a posebno slagalica, sigurno poznaju PINO AZBUKU, najpopularniju slagalicu za učenje slova ćirilice.

pino slagalica azbuka

Već dugi niz godina ova edukativna slagalica zabavlja i uči decu prva slova i pojmove, i čini da se oni nauče za veoma kratko vreme, kroz igru. Podjednako je omiljena i kod roditelja koji su prepoznali njenu edukativnu funkciju i kod dece koja uživaju u igri sa njom.

Način igre se bazira na otkrivanju-skrivanju pojmova i prepoznavanju slova i pojmova – umetanjem drvenih elemenata.

azbuka, pino toys

Pino Azbuka – stari model

Slagalica AZBUKA je dokaz da kombinacija vizuelnog, taktilnog i verbalnog načina učenja daje odlične rezultate. U komentarima i videima koje roditelji dele na društvenim mrežama, često možemo videti kako mališani uspešno prepoznaju slova i navode pojmove u igri sa ovom slagalicom.  

Budući da je jedna od omiljenih, zaslužno je dobila redizajn svojih ilustracija. Na predlog pedagoga, one su dobile realistični izgled koji je kreirala Ana Grigorjev, akademska slikarka i ilustratorka štampanih književnih izdanja za decu i školskih udžbenika. Pogledajte pojedinačni prikaz nekih od novih ilustracija Pino Azbuke.

A ovo je izgled svih novih ilustracija, na slagalici.

 

azbuka, srpska ćirilica

Da li vam se sviđaju?

Verujemo da će se dopasti svim Pino drugarima koji će se igrati sa Azbukom i uz nju naučiti slova ćirlice.

pino toys, azbuka slagalica

Drago nam je da kroz igru, na najlepši način, Pino AZBUKA doprinosi edukativnom razvoju mališana i nadamo da će tako biti i ubuduće. Hvala na dosadašnjem poverenju.

 

Like it? Share it!