Foto konkurs – “Male igre za veliku pamet”

Drvene igračke nastoje da inspirišu kreativnu i maštovitu igru.
Kada se dete igra jednostavnom, drvenom igračkom njegovo okruženje je tiho i mirno i ono je zauzeto stvarajući i “izmišljajući” igru.
Drvene igračke omogućavaju deci da se uključe u misaone igre, razvijajući kognitivne sposobnosti i veštine rešavanja problema. To vodi aktivnijem umu.

Pokažite nam vašu inspiraciju! Kako se igrate? Kako “izmišljate” igru?

Učestvujte u našem foto konkursu i pošaljite nam sliku vašeg mališana kako se igra omiljenom PINO igračkom ili nekom igračkom koju ste sami napravili.

Vaše slike možete postaviti u FB komentar, poslati ih u inbox ili na mejl office@pino-toys.rs

Najzanimljivije nagradjujemo. 🙂 Pobednici će biti proglašeni 15.08.2016.
#pinotoys #pinoworld

Pogledajte koje su to nagrade koje smo pripremili. Vi birate igračku koja Vam se najviše sviđa.

I NAGRADA

II NAGRADA

III NAGRADA

Više o uslovima konkursa možete pročitati u nastavku.

FOTO KONKURS: Male igre za veliku pamet

Jamax M Srbija· Ponedeljak, Jul 18, 2016

PRAVILA KONKURSA 

Član 1.

Organizator nagradnog konkursa “Male igre za veliku pamet” (u nastavku Konkurs) je JAMAX M, Ul. Bulevar Oslobodjenja 17, 32000 Čačak (u nastavku Organizator). Nagradni konkurs se priređuje u cilju promocije brenda  PINO u Srbiji. Ovaj konkurs ni na koji način nije sponzorisan ili promovisan od strane Facebooka, niti je povezan sa Facebookom.

Član 2.

Nagradni konkurs traje od 18.  jula do 14. avgusta 2016., a odnosi se na celo područje Republike Srbije.

Član 3.

Promotivni materijali biće dostupni na zvaničnoj Facebook stranici Pino Srbija: https://www.facebook.com/Drvene-igra%C4%8Dke-Pino-Toys-1504900696397425/

Član 4.

Fond nagrada:

Prva nagrada : Edukativne Pino kocke od 100 komada

Druga nagrada: Pino ne ljuti se, čovece

Treća nagrada: Pino lokomotiva na povlačenje

Član 5.

Pravo učestvovanja u nagradnom konkursu imaju sve fizičke osobe sa prebivalištem u Republici Srbiji, osim radnika Organizatora i članova žirija kao i članova njihovih užih porodica.

Član 6.

U periodu trajanja konkursa, učesnici na Facebook stranici organizatora u komentarima na album PINO nagradna igra objavljuju fotografije svog deteta, šalju ih u inbox Pino stranice ili na mejl office@pino-toys.rs, po izboru. Fotografije moraju biti autorske. U obzir dolaze fotografije sa Pino igračkama ili igračkama koje su učesnici sami napravili. Nećemo uzimati u obzir fotografije igračaka drugih brendova.
Svaki učesnik može objaviti samo jednu fotografija, i može samo jednom osvojiti nagradu.

Član 7.

Žiri sastavljen od 3 člana odabraće po 3 dobitnika na kraju  zadnje nedelje trajanja konkursa.

Član 8.

Dobitnici će biti pozvani da u roku 3 dana od proglašenja u privatnoj poruci na Facebook stranici organizatora pošalju podatke za dostavu nagrade. Osvojena nagrada biće poslata poštom te će je dobitnik primiti na kućnu adresu. Rok za dostavu nagrada je 30 dana od završetka nagradnog konkursa.

Član 9.

Učesnici koji učestvuju u nagradnom konkursu ne mogu tražiti nagrade u većim količinama ili druge nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora. Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici prihvataju ova Pravila. Ukoliko učesnik jednom osvoji nedeljnu nagradu, više nema pravo na dobijanje novih nedeljnih nagrada u istom konkursu.

Član 10.

Pogrešne ili nepotpuno ispunjene prijave nevažeće su i ne daju pravo ni na kakvu nagradu. Više igrača sa istim prezimenom na istoj adresi stanovanja smatraće se jednim dobitnikom.

Član 11.

Učestvovanjem u ovom nagradnom konkursu učesnici su saglasni da se njihovo ime i slika mogu objaviti od strane Organizatora i koristiti bez naknade u štampanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu. Učestvovanjem u konkursu učesnici ujedno daju i dozvolu za korišćenje njihovih e-mail adresa u svrhu slanja newslettera.

Član 12.

Maloletnici imaju pravo učestvovanja u nagradnoj igri u skladu sa zakonom. Ukoliko je dobitnik nagrade maloletna osoba, Organizator će uručiti nagradu osobi koja je na osnovu zakona ili odluke državnog tela dužna da se stara o njoj, a nakon uvida u isprave koje dokazuju roditeljski odnosno starateljski odnos.

Član 13.

Dobitnik ne snosi nikakve poreze, obaveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

Član 14.

U slučaju spora između Organizatora i učesnika nagradnog konkursa nadležan je sud u Čačku.

Član 15.

Nagradni konkurs može se prekinuti samo u slučaju nastupa okolnosti za koje Organizator nije odgovoran, odnosno koje nije mogao sprečiti, otkloniti ili izbeći. Učesnici će o prekidu nagradne igre biti obavešteni putem službene Facebook stranice.

Like it? Share it!