Gde kupiti Pino Toys igračke?

 

Poštovani ljubitelji Pino igračaka,

vrlo često na našu Facebook stranicu i mail adresu stižu upiti sledećeg tipa:

Veliko hvala na poverenju i želji da nabavite Pino igračke,

da ponudite vašim mališanima najzdravije proizvode za igranje i učenje. 

Želimo da izađemo u susret svim vašim pitanjima i zbog toga vam nudimo kompletan spisak naših prodajnih objekata i načina kupovine.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Srbiji?

Pino proizvode na teritoriji Srbije možete kupiti u brojnim maloprodajnim objektima: apotekama, prodavnicama bebi i dečije opreme, knjižarama, darotekama…
Takođe, ukoliko volite ili želite probati online način poručivanja, preporučujemo prodajne sajtove  Eci Pec  Drvene igračke gde možete izvršiti kupovinu putem jednostavnih elektronskih obrazaca. U samo par koraka vaša porudžbenica biće prosleđena do ljudi koji se svakodnevno trude da ispoštuju naviše standarde u distribuciji poručenih proizvoda. Sve porudžbine koje stignu do 14 časova radnim danima, kreću ka svojim vlasnicima istoga dana i na željenoj adresi su za najviše 48 sati.

Facebook stranica Drvene igračke – Pino Toys je uvek dostupna za vaša pitanja, komentare, sugestije i onlajn porudžbine. Rado odgovaramo na razne upite, usmeravamo, pozdravljamo, pomažemo da nađete željenu igračku i poručujemo je umesto vas na sajtu Eci Pec.

Facebook stranica Rastemo Zajedno je takođe mesto gde se okupljaju ljubitelji Pino igračaka i putem koje možete postaviti bilo kakav upit u vezi našeg asortimana. Na njoj se često mogu naći reklame Pino proizvoda, akcije, promo paleti sa Pino igračkama i slično. To je i mesto na kojem možete putem inboksa poručiti željene Pino igračke.

Pino igračke možete poručiti i putem DM Instagram poruke, dovoljno je samo da zapratite Pino Toys IG nalog i kažete nam za koju igračku ste zainteresovani.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Crnoj Gori?

Partner Pino Toys asortimana U Crnoj Gori je kompanija SkalaMonte koja distribuira Pino program u brojne objekte na celoj teritoriji Crne Gore. Oficijelni sajt kompanije je www.skalamonte.me, na kojem se možete informisati o asortimanu kompanije, ili pronaći kontakt podatke za eventualna pitanja i porudžbine.

Prodajni sajt Pino igračaka za Crnu Goru je www.eci-pec.me, čija je distribucuja brzom poštom dostupna za celu teritoriju Crne Gore. Ukoliko živite u ovoj državi, probajte sistem online poručivanja i uverite se da je praktičan, siguran i bezbedan način kupovine.

Facebook stranica Dobra Vam Sreća  je zvanična stranica kompanije SkalaMonte, te vas pozivamo da je zapratite i budete uvek u toku sa svim novostima vezanim za Pino igračke. Takođe, na stranici možete postavljati razna pitanja i dileme vezane za informacije o Pino programu koje su vam potrebne.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Bosni i Hercegovini?

Pino Toys ima distributere i u Bosni i Hercegovini, a jedan od njih je Veledrogerija  PHOENIX Pharma d.o.o. iz Bijeljine, koja se bavi distribucijom Pino igračaka u brojne apoteke širom BiH. Putem njihovog kontakt centra možete dobiti informacije u kojem se gradu, u kojoj apoteci mogu pronaći igračke Pino Toys.

 

Pored veledrogerije, još jedan distributer vam može pomoći pri kupovini Pino Toys igračaka u Bosni i Hercegovini. To je knjižara “Kultura”. Iako se njihovo sedište nalazi u Banja Luci, mrežu svojih prodajnih objekata imaju u mnogim gradovima BiH. Na njihovom sajtu, u rubrici kontakt, možete videti imena mesta, adrese i kontakt telefone, koje uvek možete pozvati i raspitati se o Pino igrački koja vas zanima.

Knjižara “Kultura” takođe vrši slanje porudžbenica brzom poštom po celoj teritoriji BiH. Informacije o cenama i vremenu dostave, možete dobiti od kolega zaduženih za poručivanje.

 

Gde kupiti Pino Toys igračke u Makedoniji?

Ukoliko živite u Makedoniji i želite svojoj deci ponuditi igračke Pino Toys programa, predlažemo da posetite TC “Beverli Hils” u Skoplju, gde se nalazi sedište našeg partnera u distribuciji Дигит Експрес ММ ДООЕЛ. Pored njihovog prodajnog mesta, Pino igračke možete videti i poručiti preko njihovog sajta www.mmtoys.mk.

 

Pino asortiman u Makedoniji možete pronaći i u apotekama Eurofarm i knjizarama Alba.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Albaniji?

Roditelji naših Pino drugara iz Albanije do Pino igračaka mogu doći preko distributera –  Albas Office sh.p.k čije je sedište u Tirani. Posetite njihov prodajni objekat ili se informišite o dostupnom Pino asortimanu putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Republici Hrvatskoj i Sloveniji?

Nažalost, Pino Toys još uvek nema distributera Pino igračaka za teritoriju Republike Hrvatske i Slovenije, ali se nadamo da će i taj deo regiona uskoro biti trgovinski pokriven našim proizvodima. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o svim promenama vezanim za ovaj deo distribucije. Hvala vam na razumevanju.

Veoma nas raduje vaša želja da budete deo Pino misije

i činjenica da nas široko raširenih ruku primate u vaše domove. Hvala vam od srca.

Tim Pino Toys-a.

 

Kažite nam – da li vam je ovaj tekst pomogao da brže i lakše dođete do informacija o Pino igračkama?

 

http://<iframe style=”width:700px;height:400px” src=”https://online.fliphtml5.com/fzlvs/rskd/” seamless=”seamless” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowtransparency=”true” allowfullscreen=”true” ></iframe>

 

Like it? Share it!