Gde kupiti Pino Toys igračke?

 

Poštovani ljubitelji Pino igračaka,

vrlo često na našu Facebook stranicu i mail adresu stižu upiti sledećeg tipa:

Veliko hvala na poverenju i želji da nabavite Pino igračke,

da ponudite vašim mališanima najzdravije proizvode za igranje i učenje. 

Želimo da izađemo u susret svim vašim pitanjima i zbog toga vam nudimo kompletan spisak naših prodajnih objekata i načina kupovine.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Srbiji?

Pino proizvode na teritoriji Srbije možete kupiti u brojnim maloprodajnim objektima, čije lokacije možete pronaći na pretraživaču Pino Toys sajta. Na početnoj stranici sajta klikom na polje GDE KUPITI dolazi se do stranice MAPA PRODAVNICA. Dovoljno je samo da u polje za unos podataka ukucate naziv mesta za koje tražite informacije, i pretraživač će izlistati sve maloporodajne objekte u vašoj blizini.

Takođe, ukoliko volite ili želite probati online način poručivanja, preporučujemo  prodajni sajt Eci Pec gde možete pronaći željene igračke i izvršiti kupovinu putem jednostavnih elektronskih obrazaca. U samo par koraka vaša porudžbenica biće prosleđena do ljudi koji se svakodnevno trude da ispoštuju naviše standarde u distribuciji poručenih proizvoda. Sve porudžbine koje stignu do 14 časova radnim danima, kreću ka svojim vlasnicima istoga dana, i na željenoj adresi su već sutradan.

Facebook stranica Drvene igračke – Pino Toys je uvek dostupna za vaša pitanja, komentare i sugestije. Rado odgovaramo na razne upite, usmeravamo, pozdravljamo ili vam pomažemo da nađete željenu igračku.

Facebook stranica Rastemo Zajedno je takođe mesto gde se okupljaju ljubitelji Pino igračaka, i putem koje možete postaviti bilo kakav upit u vezi našeg asortimana. Na njoj se često mogu naći reklame za naše proizvode, akcije, razna sniženja i slično.

Pratite nas!

Gde kupiti Pino Toys igračke u Crnoj Gori?

Partner Pino Toys asortimana U Crnoj Gori je kompanija SkalaMonte koja distribuira Pino program u brojne objekte na celoj teritoriji Crne Gore. Oficijelni sajt kompanije je www.skalamonte.me, na kojem se možete informisati o asortimanu kompanije, ili pronaći kontakt podatke za eventualna pitanja i porudžbine.

Prodajni sajt Pino igračaka za Crnu Goru je www.eci-pec.me, čija je distribucuja brzom poštom dostupna za celu teritoriju Crne Gore. Ukoliko živite u ovoj državi, probajte sistem online poručivanja i uverite se da je praktičan, siguran i bezbedan način kupovine.

Facebook stranica Dobra Vam Sreća  je zvanična stranica kompanije SkalaMonte, te vas pozivamo da je zapratite i budete uvek u toku sa svim novostima vezanim za Pino igračke. Takođe, na stranici možete postavljati razna pitanja i dileme vezane za informacije o Pino programu koje su vam potrebne.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Bosni i Hercegovini?

Pino Toys ima distributere i u Bosni i Hercegovini, a jedan od njih je Veledrogerija  PHOENIX Pharma d.o.o. iz Bijeljine, koja se bavi distribucijom Pino igračaka u brojne apoteke širom BiH. Putem njihovog kontakt centra možete dobiti informacije u kojem se gradu, u kojoj apoteci mogu pronaći igračke Pino Toys.

 

Pored veledrogerije, još jedan distributer vam može pomoći pri kupovini Pino Toys igračaka u Bosni i Hercegovini. To je knjižara „Kultura“. Iako se njihovo sedište nalazi u Banja Luci, mrežu svojih prodajnih objekata imaju u mnogim gradovima BiH. Na njihovom sajtu, u rubrici kontakt, možete videti imena mesta, adrese i kontakt telefone, koje uvek možete pozvati i raspitati se o Pino igrački koja vas zanima.

Knjižara „Kultura“ takođe vrši slanje porudžbenica brzom poštom po celoj teritoriji BiH. Informacije o cenama i vremenu dostave, možete dobiti od kolega zaduženih za poručivanje.

 

Gde kupiti Pino Toys igračke u Makedoniji?

Ukoliko živite u Makedoniji i želite svojoj deci ponuditi igračke Pino Toys programa, predlažemo da posetite TC „Beverli Hils“ u Skoplju, gde se nalazi sedište našeg partnera u distribuciji Дигит Експрес ММ ДООЕЛ. Pored njihovog prodajnog mesta, Pino igračke možete videti i poručiti preko njihovog sajta www.mmtoys.mk.

 

Pino asortiman u Makedoniji možete pronaći i u apotekama Eurofarm i knjizarama Alba.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Albaniji?

Roditelji naših Pino drugara iz Albanije do Pino igračaka mogu doći preko distributera –  Albas Office sh.p.k čije je sedište u Tirani. Posetite njihov prodajni objekat ili se informišite o dostupnom Pino asortimanu putem kontakt forme koja se nalazi na sajtu.

Gde kupiti Pino Toys igračke u Republici Hrvatskoj i Sloveniji?

Nažalost, Pino Toys još uvek nema distributera Pino igračaka za teritoriju Republike Hrvatske i Slovenije, ali se nadamo da će i taj deo regiona uskoro biti trgovinski pokriven našim proizvodima. Blagovremeno ćemo vas obavestiti o svim promenama vezanim za ovaj deo distribucije. Hvala vam na razumevanju.

Veoma nas raduje vaša želja da budete deo Pino misije

i činjenica da nas široko raširenih ruku primate u vaše domove. Hvala vam od srca.

Tim Pino Toys-a.

 

Kažite nam – da li vam je ovaj tekst pomogao da brže i lakše dođete do informacija o Pino igračkama?

 

Dopada vam se? Podelite sa prijateljima!