Ima 21 mesec i zna sva slova azbuke – priča o Veljku (video)

Uvek nas veoma raduje kada nam javite ili kada saznamo da je neka od Pino Toys igračaka doprinela dečijoj sreći ili edukaciji.

Nedavno smo na You Tube sreli veoma zanimljiv video i dobili dozvolu da ga podelimo sa vama na našem sajtu.

U njemu ćete videti Veljka, Pino drugara koji je u vreme snimanja videa imao 21 mesec, a već je znao slova azbuke. Naučio ih je uz pomoć Pino Slagalice Azbuka, kao i njegovih najbližih koji su s velikom pažnjom doprineli uspešnom učenju.

Kako je pogađao slova i izgovarao ih u tom uzrastu, pokazaće nam video u kojem Veljko odgovara na pitanja svog deke. Ono što je veoma zanimljivo jeste činjenica da je Pino Azbuka bila prva stepenica u ranom razvoju ovog dečaka koji nije išao u vrtić niti u predškolsko, ali je nakon testiranja, kada je imao 5 godina i 9 meseci, odmah primljen u školu. U nju je krenuo odmah nakon šestog rođendana, a sve zbog velikog znanja koje je stekao uz pomoć svojih najbližih.

Veljko će ovog septembra krenuti u četvrti razred osnovne škole i sada je već veliki dečak.

Pino Toys mu želi mnogo znanja i srećno detinjstvo.

Uz najlepše želje i veliki pozdrav koje šaljemo Veljku i njegovoj porodici, pozivamo vas da pogledate ovaj simpatični video i napišete nam u komentarima – da li ste imali iskustva sa slagalicom Azbuka i kako je vaše dete reagovalo na učenje slova uz pomoć nje?

 

Like it? Share it!