Nagrađena Pino igra DUM DUM DUM – U PRODAJI!

Poštovani Pino Toys prijatelji,

zadovoljstvo nam je obavestiti sve ljubitelje društvenih igara, a posebno autorskih igara Uroša Petrovića, da se nova, nagrađena igra DUM DUM DUM – nalazi u prodaji u brojnim maloprodajnim objektima i na sajtu Eci Pec.

 

Činjenica je da zbog savremenog načina života sve više mališana ima problema sa motorikom, nerazvijenim mišićima ruku i pokretljivošću prstiju, i verujemo da će ideja Uroša Petrovića – igra DUM DUM DUM svojih zabavnim sadržajem doprineti da se navedeni problemi rešavaju i kroz igru.

Igra DUM DUM DUM predstavlja 4 sportska nadmetanja: fudbal, košarku, bilijar i svemirske duele. Igra sadrži table, tokene i grafomotoričke kockice. Zanimljivost igre koja provereno donosi smeh i zabavu jeste što se tokenima upravlja sa svim prstima obe šake, čiji se redosled određuje bacanjem grafomotoričkih kockica. Upravo se u tim potezima kriju veština, preciznost, pažnja i spretnost igrača. Igra je namenjena deci uzrasta od četvrte godine i starijoj, a mogu je igrati i odrasli, zajedno sa decom.

Za svoje dete, za važne datume ili praznični poklon, za iznenađenje koje će se prepričavati – predlažemo da izaberete DUM DUM DUM.  Zato što je uvek pravo vreme za partiju višestruko korisne društvene igre koja razmrdava prste, vijuge i osmehe.  DUM DUM DUM igru možete nabaviti kod svih Pino saradnika širom Srbije i zemalja regiona, kao i na prodajnom sajtu Pino igračaka – Eci Pec. Upite o detaljima vezanim za prodaju DUM DUM DUM igre možete nam postaviti putem elektronske pošte, brojeva telefona +381 32/375-880 i + 381 63/349-127 ili inboksa Fb stranice Pino Toys.

 

DUM DUM DUM igru u Crnoj Gori možete poručiti OVDE.

DUM DUM DUM igru u Bosni i Hercegovini možete poručiti OVDE.

 

Like it? Share it!