Od Pino Azbuke do torte – priča o malom Pavlu

Pino Toys ima mnogo malih drugara čije nam mame redovno šalju fotografije napravljene u toku igre s Pino igračkama. Mnogo nas raduju vaši zabeleženi momenti i svakodnevno se trudimo da opravdamo vaše poverenje kvalitetom, edukativnim sadržajima i zabavnim karakterom Pino igračaka.

Nedavno smo se virtuelno upoznali sa dečakom Pavlom i njegovom mamom Irenom, te bili oduševljeni trudom koji je uložen da Pino igračke zaista budu glavni i najbolji drugari za igru ovom malom dečaku.

Pavle je sigurno jedan od najvećih ljubitelja Pino igračka kojih ima mnogo i kojima se beskrajno raduje. Njegova ljubav se najviše ogleda u PINO SLAGALICI AZBUKA, uz koju je Pavle sa nepune 2 godine, veoma brzo naučio slova.

Pavle je toliko vezan za ovu igračku, da je poželeo da je ima i u obliku torte za njegov proslavljeni imendan. A znamo svi da deca za oblik torte uvek traže samo omiljenu igračku. 🙂

Zašto je Pavle toliko vezan za Pino Azbuku iako poznaje i čita sva slova ćirilice?

Možda zbog samog procesa igranja – umetanja elemenata na mesta?

Možda zbog simpatičnih motiva i ilustracija na elementima koje u svojoj mašti oživljava?

Možda zbog toga što je naučio slova i sada može da čita razne druge pisane sadržaje?

Možda zato što se uz Pino Azbuku oseća velikim?

U svakom slučaju, Pavle je danas jedan veliki dečak od 3,5 godine koji je nedavno dobio PINO SLAGALICU ABECEDU i sa njom kreće u osvajanje novih vrhova znanja. Želimo mu da ih brzo i lako dostigne, da bude zdrav i srećan dečak i da se još dugo igra sa Pino igračkama.

Dirnuti velikom ljubavlju Pavla prema Pino igračkama, šaljemo ogromnu zahvalnost svim mamama koje nas obraduju svojim fotografijama. Ukoliko i vaše dete posebno voli neku igračku iz našeg asortimana, slobodno nam pišite i pošaljite vaše utiske. Sajt Pino Toys će uvek rado podeliti ovako lepe priče.

S poštovanjem, tim Pino Toys-a.

 

Like it? Share it!