Pino i Marta Smart na sajmu igračaka u Nirnbergu

I ove godine, treći put zaredom, naša kompanija JamaxM izlagala je svoje brendove Pino i Elfi na međunarodnom Sajmu igračaka Spielwarenmesse, u Nemačkoj, najvećem susretu proizvođača igračaka iz celog sveta.

Na štandu smo, pored redovnog asortimana Pino drvenih igračaka, predstavili i nove proizvode, među kojima i novu igru Martina zagonetna kutija, društvenu i porodičnu mozgalicu koju smo proizveli u saradnji sa Urošem Petrovićem, dečjim piscem i koautorom NTC sistema učenja. Društvena igra Martina zagonetna kutija je osvojila prestižno priznanje „Dobra igračka“ za 2016. godinu, koju već 20 godina dodeljuje udruženje Prijatelji dece Srbije u okviru Dečje nedelje.

Sa ponosom smo na štandu prikazali novi dizajn drvenih slagalica koje su dizajnirali učenici srednje dizajnerske škole iz Beograda. (www.dizajnerska.edu.rs)

Značajno mesto na ovogodišnjem nastupu je imao i i naš brend bebi-opreme Elfi, kojim smo dobili poverenje mama i beba širom zemlje. Elfijev asortiman, podsetimo, obuhvata proizvode za negu i hranjenje dece i beba od prvog dana.

Pored dosadašnjih proizvoda, na sajmu smo predstavili i jednu novinu – Elfi flašice za bebe od borosilikatnog stakla. Laboratorijsko staklo, kako se drugačije naziva, je po svom sastavu drugačije od klasičnog stakla, a odlikuje ga veća čvrstoća pa je otpornije na udarce i visoke temperature, kao i na nagle temperaturne promene. Takođe, ovakve flašice su zbog specifičnog materijala dosta lakše od standardnih staklenih flašica pa ih bebe mogu same držati.

Hvala što ste uz nas sve ove godine.

 

Like it? Share it!