Pino Toys – gost Puzzlijade i jednog neobičnog turnira

Radujemo se što možemo sa vama podeliti utiske iz Podgorice, gde smo u aprilu bili gosti jedne veoma lepe i zanimljive manifestacije. Ovo je osma godina za redom, kako NVO Pčelica iz Podgorice organizuje edukativno-zabavni program za decu, u holu tržnog centra Mall of Montenegro. Rado smo se odazvali pozivu, jer – gde je igra, tu je i Pino :).

Takmičenje u slaganju puzli i turnir u igri “Ne ljuti se, čoveče”, moramo priznati, nisu tako česti, te stoga vredi istaći ovaj potez organizatora. Pino Toys uvek podržava manifestacije edukativnog karaktera i velika nam je čast kada primimo pozivnicu za ovakva dešavanja. Da se u ovim gostima osećamo kao domaćini, zaslužni su prijatelji iz firme “Skala Monte”, distributeri i partneri Pino Toys proizvoda u Crnoj Gori.

“Cilj ove manifestacije je podsticanje djece i roditelja da zajedničko slobodno vrijeme provedu što kvalitetnije i da djeca kroz igru uče, tako što razvijaju socijalne vještine i sklonost timskom radu, uz zajedničko pobjeđivanje i zajedničko prihvatanje poraza. Ove igre su još korisne, jer doprinose razvoju vještine komunikacije kod mališana i podstiču njihovu interakciju, pa samim tim imaju višestruki značaj za razvoj psiho-socijalnih sposobnosti djeteta ” – ističu organizatori.

Iz Pino Toys-a su se ovoj zabavi pridružili  Martina zagonetna kutija, Ne ljuti se čovečetangram, slagalica-mozgalica i mozgalica u metalnoj kutiji. Uživali smo u igranju!

Sa nama su se zabavljali drugari uzrasta od 6 do 12 godina iz osnovnih skola “Oktoih”, “Vladimir Nazor” i “Marko Miljanov” iz Podgorice. Za zabavni deo bili su zaduženi polaznici Škole folklora “Branko Božović”, plesnog kluba DIVA, a pevali su nam pevači hora Osnovne škole “Oktoih”.

Bile su tu i male manekenke škole manekenstva “Čarolija” iz Nikšića, koje su celoj manifestaciji dale veseli, modni pečat.

Uživali smo i u darovanju mališana i nadamo se da će im naši pokloni služiti za još mnogo igre i zabave sa drugarima.

Zadovoljstvo je biti deo ovako lepih priča koje šire pozitivnu i inspirativnu ideju.

Zadovoljstvo je takođe i boraviti u društvu dece, uvek željne novih intelektualnih izazova, koje se trudimo pružiti kroz naše igračke.

Hvala vam što nas pozivate, dočekujete i poštujete.

Hvala za ukazano poverenje.

 

NVO Pčelicu možete upoznati ovde.

Kompletan Pino Toys asortiman pogledajte ovde.

 

 

Like it? Share it!