Pino Toys poziva: Dođite u Zelenu dolinu!

Dragi drugari,

Pino Toys vas poziva da dođete na jedno divno druženje sa mnoštvom drugara i zabavnih sadržaja. Po prvi put u Čačku, Udruženje Zelena Dolina organizuje trodnevni festival za decu i mlade – Zelena dolina – Move and play, every day. Festival se održava od 2. – 4. juna, a više informacija o sadržajima potražite na njihovoj Facebook stranici i veb sajtu www.greenvalleyserbia.com.

Ovaj festival će na sjajan način obeležiti kraj školske godine, početak leta i letnjih dešavanja na otvorenom. Tokom tri dana festivala možete uživati u raznim kreativnim radionicama, koncertima za bebe, plesu, predstavama, takmičenjima u znanju i sportskim veštinama, predavanjima na razne teme vezane za decu i njihovo odrastanje, kao i brojnim drugim sadržajima. Detalje programa festivala možete pogledati ovde.

Pino Toys, čije je sedište upravo u Čačku, veoma se raduje što će imati čast da se igra sa svojim malim sugrađanima, da ih upozna i nagradi Pino Toys proizvodima.

Gde?

Mesto za naše zaigrano druženje je plato ispred Doma kulture u Čačku.

Kada?

Igramo se u nedelju, 4.juna od 17 do 19 sati.

Šta ćemo da se igramo?

Slagaćemo pazle, kocke, mozgalice, slagalice, igraćemo “Ne ljuti se čoveče”…

Šta ćemo da darujemo?

Svi drugari koji budu učestvovali u Pino Toys radionicama osvojiće neki od naših proizvoda. Igrajte se sa nama i ponesite kući Pino Toys uspomenu. 🙂

Zašto bi obavezno trebalo da dođete?

Da se igramo, zabavljamo, družimo, međusobno upoznajemo, izađemo u šetnju, ponesemo kući Pino poklon, dobijemo sladoled, umorimo pred spavanje, na najbolji način provedemo nedeljno veče. Zar nije dovoljno razloga?

Dođite i uverite se! 🙂

Pino Toys vas čeka!

 

Like it? Share it!