Ponovo najbolji!

Dragi Pino prijatelji,

Po treći put delimo sa vama najbolju vest koju možemo podeliti, a to je da je nova igračka UROŠA PETROVIĆA u saradnji sa Pino brendom – proglašena IGRAČKOM GODINE!

Udruženje Prijatelji dece Srbije odlučilo je da priznanje DOBRA IGRAČKA pripradne igri

BAJKOVITA IGRA RAVNOTEŽE

bajkovita-igra-ravnoteže-uroš-petrović-pino-toys3

 Koncept igre unapredio je Pino saradnik Uroš Petrović, dvostruki laureat ove nagrade (za igre Martina zagonetna kutija i DUM DUM DUM).

igračka-godine-bajkovita-igra-ravnoteže-2

 

I ovoga puta je u pitanju DRUŠTVENA IGRA, deo serijala BITKA ZA BAJKE ,čiji  je cilj da sačuva i vrati bajke tamo gde pripadaju – u detinjstva, domove, porodice.

bajkovita-igra-ravnoteže-uroš-petrović-pino-toys2

Kao što to uvek biva kada je Uroš Petrović u pitanju – ovo nije obična igra!
Uz nekoliko inovativnih osobina kao što su bajkovite kartice sa figuricama, kartice izazova i postolje sa dva nivoa za slaganje figurica, igra je postala zahtevnija, zabavnija i zanimljivija.

Zadatak igrača ove igre jeste da što više junaka iz bajki simbolično sačuvaju od zaborava, i to tako što će ih postaviti na krhki Svet mašte, predstavljen kao klackalica sa dva nivoa na vrhu.

bajkovita-igra-ravnoteže-uroš-petrović-pino-toys

Nadamo se da će deca uživati igrajući se, dajući imena svojim figuricama, smišljajući bajke i priče tokom slaganja i vežbajući strpljenje i brojne druge sposobnosti (logičko razmišljanje, maštu i kreativnost, finu motoriku, koordinaciju oko-ruka, pažnju i koncentraciju, preciznost, prostorno planiranje, takmičarski duh…).

Sigurni smo da će se vredni prstići truditi  da se visoko poslagane figure ne sruše lako, da donesu pobedu i radost svojim malim igračima.

Takođe, sigurni smo i da će se i odrasli lako zaigrati sa decom i uživati u balansiranju. 🙂

bajkovita-igra-ravnoteže-uroš-petrović-pino-toys1

Hvala mnogo žiriju koji je prepoznao vrednost Bajkovite igre ravnoteže koja tek kreće u osvajanje dečijih srca. Nadamo se da će tamo ostati zauvek.

 

 

Da li vam se sviđa nova, nagrađena igra, NAJBOLJA IGRAČKA 2021. godine?

 

 

Like it? Share it!