Pino igračke na promociji nove knjige Uroša Petrovića

Poštovani roditelji i draga deco,

Pino Toys vas poziva na promociju nove knjige Uroša Petrovića “Marta Smart i Vašar zagonetki”, koja će se održati 11.aprila u 18 sati, u Delfi kafeu u Beogradu.

 

Zelenokosa devojčica Marta se ponovo sreće sa zadacima, izazovima koje će uspešno rešiti svojim razmišljenjem i maštom. Pozivamo vas da joj se pridružite.

Ovo je još jedna prilika da sa Martom putujete kroz lavirinte znanja.

Na tom putu čeka vas i “Martina zagonetna kutija”, najbolja igračka za decu u 2016.godini, koja će vam pokazati sve lepote igre, u kojoj se stiže daleko samo ako se misli.

Uroš Petrović, kreator naše nagrađene igračke, višestruko nagrađivani autor za decu, koosnivač NTC sistema učenja, promociju svoje nove knjige pretvoriće u zabavnu radionicu za sve prisutne. Pino Toys je spremio iznenađenja za najmlađe a najbolje u rešavanju Uroševih zagonetnih pitanja nagradiće posebnim poklonom.

Promociji knjige i igračke pridružiće se mlada violinistkinja, čuvena po svojim nastupima u  Knez Mihajlovoj ulici – Milica Petrović, učenica šestog razreda, virtuoz na violini.

Biće to pravo uživanje u Martinim avanturama, kroz predstavljanje knjige, igranje, nagrađivanje i uživanje u zvucima violine. Dobro nam došli!

Da li znate koja je omiljena igračka iz detinjstva Uroša Petrovića?

Like it? Share it!